Der er en minilæsser og så er der Avant minilæsser. Avant er efterhånden det foretrukne mærke blandt flere produkter – men specielt inden for minilæssere og med god grund. 

Hvorfor lige Avant Minilæsser?

Det er ikke tilfældigt at, man oftest finder en Avant minilæsser i toppen blandt minilæssere generelt. De er finsk produceret, og producenterne har mange år på bagen, så der har i den grad har været mulighed for at specialisere sig inden for det og dermed blive blandt de bedste på markedet. Men hvad er det, der kendetegner en Avant minilæsser? 

Først og fremmest har de en stabilitet, som ikke er til at tage fejl af. Det er en egenskab, som vægtes utrolig højt, da det er en præference på byggepladser eller hvor den ellers bliver brugt. Her duer det ikke, hvis den kører usikkert, da præcision oftest er nøgleordet. Udover det, er et kendetegn også den høje løftekapacitet. Da man oftest benytter en Avant minilæsser på byggepladser og andre steder, hvor der skal løftes og køres tunge tid, så skal den selvfølgelig have en vis løftekapacitet. Til trods for navnet minilæsser og som hurtigt kan forbindes med noget, som ikke løfter tungt – så er det faktisk modsat. En Avant minilæsser er lavet til at kunne løfte tunge ting og stadig være stabil.

En anden fordel ved netop en Avant minilæsser er den lave egenvægt. Det gør det muligt at transportere den fra A til B via blot en trailer. Det sparer altså en masse omkostninger vs. hvis den skulle transporteres via lastbil, container eller andet, som kræver væsentligt mere tid, person involveret og lignende. 

Et bredt udvalg til alt arbejde 

Du finder ikke blot én type minilæsser, men i Danmark finder du faktisk over 9 maskinserier, som alle har hver deres specielle og kompetencer. Det giver altså rig mulighed for at vælge en minilæsser med korrekte størrelser, de rette funktioner og en løftekapacitet, der stemmer overens med, hvad du skal bruge den tid. Du finder både de mindre minilæssere, som oftest ses brugt på kirkegård til at løfte og flytte sten eller de store til byggegrunden, som skal kunne løfte store læs. 

Der er altså rig mulighed for at finde en minilæsser, som passer til lige netop det arbejde, du har, det skal udføres. Så der er ingen grund til at erhverve dig en minilæsser, som kun lige opfylder dine behov.