Rolf Schmidt Industri Plast blev grundlagt tilbage 1978 og siden da, har der været fart på. De er nu en virksomhed, med hovedkontor og produktion i Kolding, som har over 50 ansatte og et samlet areal på mere end 3500 m2. Det skyldes blandt andet en maskinpark, som huser diverse produktionsmaskiner inden for CNC, horisontal- og vertikalsave, kold- og varmebukkeanlæg og andet topmoderne udstyr, der er det nyeste inden for markedet, så der kan optimeres og produceres plastemner til tilfredse kunder. 

Hvad kan CNC fræs?

Rolf Schmidt Industri Plast tilbyder alt inden for produktion af plastemner. Deres speciale er altså inden for både bearbejdning og teknisk rådgivning af termoplast. Specialet finder du også i særdeleshed inden for speciallavede emner, som bliver lavet efter kundernes specifikke ønsker. Her er der stor fokus på dialog og rådgivning, så det er de rette elementer, der bliver produceret. RSIP står også altid til rådighed, når det kommer til hjælp med f.eks. tegning af løsning og ideer, valg af materialer – alt der skal til for, at du får det helt perfekte element til din produktion. 

Fremstilling er ovenstående løsning foregår oftest via CNC fræs eller CNC drejning. Det kendes ved, at der fremstilles via CNC – også kendt som Computer Numerical Control. Det er et computersystem, hvor der via 3 til 5 akset bearbejdning bliver skabt et plast-element efter lige netop dine ønsker. Denne metode bidrager også til en fejlmargin, der er på sit allerlavest. De to metoder, der arbejdes med med er: CNC fræs og CNC drejning. 

CNC fræs er, når værktøjet bevæger og det plastemnet forbliver samme sted. Her er det altså værktøjet, der bevæger sig og skære de rette steder via de forskellige akser. 

CNC drejning er derimod, når elementer bevæger sig og værktøjet forbliver samme sted. Her er det altså plast-elementet, der bevæger sig på de forskellige akser for at få det ønskede form.  

Mange år på bagen

Hos Rolf Schmidt Industri Plast har de efterhånden over 4 årtiers erfaring. Det gør dem til specialister inden for faget og de har derfor mulighed for at rådgive dig til den perfekte løsning for jer. De mange års erfaringer betyder blandt andet også korte leveringstider og en kvalitet, der altid er i top. De mange års erfaringer har givet et indblik i, hvad der er vigtigt – og det indebærer altså en kvalitet, der er i top og leveringstider, der er rimelig. For mange betyder en lang leveringstid nemlig flere penge tabt.