Mangler du inspiration til aftensmaden?

Vi kan let komme ind i en rille, hvor vi ender med at lave det samme aftensmad igen og igen. Denne artikel beskriver dog en måde at undgå altid at lave det samme mad, og få tilført en masse inspiration til din aftensmad i hverdagen.

Siden hedder Aftensmad.net, hvor du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev, og få tilsendt en ny opskrift hver eneste dag. På denne måde, får du løbende inspitation til ny mad, og det måske bedste ved det hele er at de opskrifter du får tilsendt alle sammen passer til den sæson som du er i, og altså også er årstidens grøntsager, fisk og hvad man nu ellers får mest ud af at bruge til sin aftensmad lige nu og her.

En anden løsning er måltidskasser. Med en måltidskasse, kan du hver uge få nye opskrifter sendt direkte til din dør, og du får samtidig også de råvarer der skal bruges for at lave maden. Du tror måske det er dyrt at købe en måltidskasse, men når man virkelig se på økonomien, og hvor meget vi let ender med at købe ekstra i supermarkedet, når vi er der, så er det faktisk ofte muligt at spare penge på at købe en måltidskasse.

Det er derfor i høj grad en win/win situation. Du får tilført en masse inspiration og gør din hverdag lidt nemmere, samtidig med at du måske kan spare en lille smule penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *