Hvad er Studiecoachen?

Studiecoachen er skræddersyet undervisning og støtte til dig, der har brug for det. Her får du undervisning, hjælp og sparring til lige netop det, som du har brug for. Du kan få hjælp til blandt andet: 

  • Privatundervisning 
  • Akademisk opgaveskrivning 
  • Eksamensforberedelse
  • Store opgaver som: SRP, SSO og lignende
  • Eksamensangst 
  • Korrekturlæsning

Studiecoachen tilbyder altså en bred vifte af studiehjælp, som bliver tilpasset lige netop dine behov og ønsker. Studiecoachen tager dig igennem 4 steps under dit forløb, så dine behov og ambitioner matcher den underviser, du bliver sat sammen med. Undervejs vil der være evalueringsforløb, så det er sikret, at du hele tiden får den hjælp, som du forventer og ønsker. 

Hvorfor er det nødvendigt med studiehjælp?

Mange oplever i forbindelse med deres studie – specielt på universitet, at det er tabubelagt at spørge om hjælp. Mange føler, at der en del skam involveret i ikke at kunne lave sine opgaver uden hjælp – det bør der ikke være. Fakta er, at nogle har nemmere ved noget end andre, og alle bør kunne glæde sig over at gå i skole og ikke frygte det pga. bestemte aflevering eller opgaver, der nærmer sig i fremtiden. 

For ligesom med alt andet i livet, så er der nogle ting, vi er bedre til end andre og andet. Men vi kan selvfølgelig ikke vælge og fravælge, som det passer os, så derfor skal man igennem ting, der er sværer for at nå til det endelig mål. I samme omgang er der ingen grund til at gøre studietiden til en ubehagelig tid, som der blot vil blive set tilbage på negativt. Derfor kan studiehjælp være en nødvendighed og en vejledning, der gør hele oplevelsen mere behagelig for flere. 

Bør de studerende skulle have hjælp?

Mange spørger, men bør de studerende skulle have hjælp? Bør det ikke være et niveau, der kan klares, hvis det i sidste ende er noget, der skal bruges på et fremtidigt job? Sagen er den, at det ikke altid hænger sammen sådan. Der er flere fag, man går igennem, som man aldrig ser skyggen af, når man først er på arbejdsmarkedet. Desuden kan der mange gange være flere faktorer, der spiller ind, når man har brug for hjælp. Mange studier har efterhånden bevist, at mennesker lærer forskellige. Så oftest skal der bare en anden fremgangsmåde til, for at den studerende kan forstå det. Det er blandt andet det, Studiecoaching bidrager med. De sørger for, at den studerende blivet matchet med en underviser, der kan hjælpe dem videre på deres niveau og med en forståelse den studerende kan forstå.