Premens er et kosttilskud, der er lavet med henblik på kvinder og de følgevirkninger, der kan forekomme i forbindelse med PMS op til en menstruation. Omkring halvdelen af verdens befolkning får menstruation på et tidspunkt i løbet af deres liv og flere oplever i samme omgang PMS. Til trods for at omkring 50% af befolkningen får menstruation, er emnet stadig tabubelagt og følgerne i form af PMS, som menstruation kan give, er ikke noget alle kender til eller forstå. For processen er mere kompliceret end som så. Dagene op til en menstruation er kroppen styret af hormoner og vores hormoner arbejder sammen med kroppens organer. Det betyder, at kvinder kan opleve blandt andet humørsvingninger. Men det betyder også, at kvinder i denne periode kan blive mere trætte, have ondt i maven eller få hovedpine – PMS kan være mange ting. 

Hvad gør Premens godt for?

Premens hjælper til, at du som kvinde kan have det velbefindende i forbindelse med din menstruation. Da kroppens hormoner kører på det højeste, så er Premens’ formål at tilføje vitaminer, som sørger for, at kvindens krop kommer i balance. På den måde minimerer man gener og menstruationsperioden bliver mere behagelig. Ved at minimere PMS og symptomerne, er det lettere for kvinder at fortsætte deres dagligdag på almindeligvis. Alt for mange er præget af deres menstruation i form af blandt andet humørsvingninger, der gør, at man ikke kan overskue at være social. Hovedpine, der dunker, så man ikke kan overskue en hel aften i selskab med andre og nogle gange er smerterne så kraftige, at man må tage en dag hjemme fra arbejde eller skole. 

Hvordan virker Premens på PMS?

Men hvordan er det så, at Premens har en virkning på kvindekroppen? I Premens kosttilskuddet finder du en kombination er salvie, Krillolie, Iroflav, Urter, Vitamin B1 og B6, D-vitamin og andre vitaminer. Det er en unik blanding, der skal hjælpe kroppen igennem processen. Salvie er for hormonbalancen. Den hjælper med at kontrollere den og har derfor en indirekte virkning på vores humørsvingninger. 

Den indeholder også isoflavoner og rosmarin, som bidrager til at rense kroppen – også under menstruation. Udover det er der selvfølgelig tilsat en masse vitaminer: B6, B1 og D-vitamin. De bidrager sammen med salvien til en regulering af din hormonbalance, som styrker og normalisere psyken og så sørger de for, at normaliserer muskelfunktionen i f.eks. din mave, så du undgår mindst mulige mavekneb – for dem vil de fleste gerne være foruden.