Mange skal lede længe efter den perfekte barselsgave eller fødselsdagsgave til de helt små. De har i forvejen alt, hvad hjertet måtte begære. Derfor skal man prøve at tænke ud af boksen og finde en mere speciel og personlig gave. Man kan med fordel blandt andet kigge nærmere på fødselstavler.

Den ”perfekte” gave

I forbindelse med gaver til de mindste i familien eller til de nybagte forældre, så er det svært at finde netop det, som er den absolut perfekte gave. Først og fremmest så skyldes det, at de fleste småbørnsforældre i forvejen har alt mellem himmel og jord. Der er ikke det legetøj, som ikke ligger og flyder på stuegulvet. Derudover hvis man vil købe tøj eller fodtøj, så er det svært i forbindelse med størrelse, og om det overhovedet giver mening i forhold til at få det brugt. Hvis man skal finde ikke den perfekte gave, for den findes ikke, så skal man finde noget mere personligt.

Fødselstavler

Hvis man vil finde noget brugbart og personligt, så kan man vælge at købe fødselstavler. Det er en speciel designet tavle, som bruges primært til indretning. Den er med til at kunne markere en af den største milepæl i mange liv nemlig at blive forældre. Typisk ved følgende oplysninger være på fødselstavler alt efter ønsker og præferencer.

  • Navn
  • Fødselsdag
  • Vægt ved fødsel
  • Højde ved fødsel
  • Tidspunkt på fødslen

Fødselstavler er ofte i et enkelt men alligevel charmende design, så det passer ind i alle hjem. De fleste fødselstavler kan være i eksempelvis et hjerte. Igen fordi det er med til at markere alt den kærlighed, som ligger i at blive forældre.

Fødselstavle i træ

Det er meget forskelligt, hvilken indretningsstil som man har. Der er dog i de færreste hjem, at der er ikke elementer lavet af træ. Træ er med til at give et mere rustikt og råt look til indretningen, og dertil passer det til mange andre diverse indretninger. Lys eg og valnød er begge utrolig lækkert materiale, som passer til meget.

Det er selvfølgelig også muligt at få fremstillet fødselstavler i akryl eller den ønskede farve.