I en verden hvor reklame er at finde alle steder, er det specielt vigtigt at skille sig ud og gøre folk opmærksom på, hvem du er. Det kan gøres på mange måder og er et arbejde, som de fleste dagligt satser på at gøre bedre. Et af de steder hvor der kan laves en permanent investering, er med facadebogstaver.

Hvad er facadebogstaver?

Facadebogstaver er bogstaver, du ser på facader. Går du en tur ned ad gågaden og kigger op, så er de overalt. De fleste virksomheder gør brug af facadebogstaver, og de er med til at gøre os opmærksom på, hvilken forretning eller virksomhed, der er i den pågældende bygning. Men udover at gøre forbipasserende opmærksom på, hvem der hører til her, så er det også en kæmpe fordel for virksomhederne, da det giver dem en mulighed for at gøre opmærksom på sig selv.

Gør det til dit eget

Facadebogstaver er for dig med en virksomhed en vigtig faktor i forhold til at skabe genkendelighed. Det er her, du virkelig kan gøre en forskel for at få folk til at huske dig.
Med facadebogstaver kan du få et skilt til din facade, som kan være med til at afspejle ikke blot jeres navn, men også jeres personlighed. Du kan nemlig få dine facadebogstaver lavet i lige netop den form og farve, som stemmer overens med dit brand. Et logo eller skriften på et logo er nemlig en stor del af brand genkendelighed.

Få lige det du ønsker

Går du og overvejer om facadebogstaver kunne være en løsning for dig, så skal du få dig en snak med en ekspert inden for området. Oftest vil du kunne få facadebogstaver indenfor følgende;

  • Udfræset Kobber
  • Facadebogstaver
  • Alu bogstaver med svøb
  • Udfræset kobber bogstaver
  • Acrylbogstaver med stål front
  • Hele facader

Størstedelen af kategorierne omhandler materialet samt formen på facadebogstaverne. Her vil der blive valgt efter jeres stil og hvad der passer bedst til jer. Men det er ikke det eneste, du kan få indenfor facadebogstaver. Vil du have det hele til at hænge sammen, kan du få hele din facade fuld monteret. Det vil sige, at du får en side med både galgeskilt, facadebogstaver, udskåret folie tekster og logo på vinduerne. Det er altså muligt at tilpasse jeres facade, ligesom I ønsker det, hvis I får fat i den rette til det.