Forsikring af heste

Hvis du har en hest, så har du også pligt til at tegne en hesteforsikring. Det er nemlig en af de dyr, hvor det er påkrævet at du tegner en ansvarsforsikring. De fleste hesteejere vælger dog ikke at nøjes med ansvarsforsikring til deres hest, men vælger også at tegne livsforsikring og sygeforsikring.

Det er ikke helt billigt at købe en hest, og det gælder derfor også om at passe så godt på den som muligt. Dette gælder både økonomisk, men selvfølgelig også fordi det i de fleste tilfælde næsten er som et medlem af familien. Derfor er det ikke sjovt hvis man ender i en situation hvor der ikke er råd til dyre lægeregninger eller at få den på et dyrehospital i en periode.

Rent økonomisk kan det også være en god ide at have råd til at købe en ny i tilfælde af at den skulle gå hen og dø. Du har måske endda taget lån for at købe den, som du kommer til at hænge på, og hvis den ikke er der mere. Har du ikke ejet hest før, så kan nogle af de udgifter som følger med ejerskabet af en hest godt komme lidt bag på en. Viste du f.eks. at cirka hver 6. hest er en tur forbi dyrelægen hvert år? Det koster hver gang hesten skal til dyrelæge, og det er derfor ofte smart at være forsikret ordentligt, med mindre der er sparet op til sådanne ting.

Forsikringer er dog meget svingende i pris, og det gælder derfor om at finde det rigtige sted at få sin hesteforsikring. Du kan læse mere om at vælge den bedste hesteforsikring på Forsikring.Guru. Her har du f.eks. mulighed for at få flere tilbud på hesteforsikringen, så du nemt kan sammenligne flere forskellige forsikringsselskaber, og på denne måde let gennemskue hvor du får den hesteforsikring som passer bedst til dit og din hest liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *