Find et nyt kontor i København

Der er mange ting der skal spille sammen, når det nye kontor skal findes til virksomheden. 

Den største grund til at flytte til et nyt kontor er ofte at det sted man har lige nu, simpelthen er blevet for småt. Men hvor stort skal de nye sted så være? For ikke hurtigt at være nødt til at flytte igen, selvfølgelig kun hvis man regner med forsat at vækste, så skal det faktisk være større end man lige tror. At der er plads omkring en, giver ofte en ekstra motivation, og viser at det er målet at blive så store som pladsen indikere.

Modsat skal det selvfølgelig heller ikke være så stort, så man kommer til at hænge på unødvendigt store omkostninger. Er du i tvivl om hvor stort, så er et simpelt råd at tage fat i de store selskaber indenfor udlejning af kontorer, da de har ekspertisen til at hjælpe dig godt på vej.

Et kontor er selvfølgelig ikke bare altid et kontor. Erhvervslejemål inkluderer måske også et butikslokale, lager eller det kan også være man har brug for et område hvor man kan vise sine varer frem for andre, et såkaldt showroom.

Noget som bestemt også er værd at tænke over, når det nye erhvervslejemål skal findes, er beliggenhed og om det vil være et rart sted for medarbejdere at arbejde. Dertil skal det selvfølgelig også være nemt at komme til. I København, skal du f.eks. tænke over om der er offentlig transport som s-tog eller metro i nærheden. Det kan være stor forskel for den enkelte medarbejder, om han/hun har en halv time til arbejde eller måske det dobbelte.

Sidst men ikke mindst, så er der selvfølgelig prisen. Find nogle forskellige muligheder, og sammenlign derefter prisen. Her skal du også være opmærksom på de enkelte goder der kan følge med. Hvilken service er der i forbindelse med lejemålet, og er der f.eks. inkluderet internet eller andre goder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *