Find en bryllupsfotograf

Bryllupsbilleder for generationer

Bryllupsbilleder er en uvurderlig souvenir, som ofte passerer ned gennem generationer, og det eneste minde om de tusindvis af timer og kroner brugt på at planlægge den vigtigste dag i jeres liv. Bortset fra valget af ægtefællen, er valget af en dygtig erfaren bryllupsfotograf nok den vigtigste bryllupsrelaterede beslutning, i skal foretage jer. Herunder er der skitseret nogle forslag til hvordan i kan gribe valg af jeres bryllupsfotograf an. Disse forslag bør hjælpe jer med at vælge den bedste fotograf til at fotografere jeres store dag.

 • Beslut jer for hvilken billedstil i ønsker i jeres bryllupsfotografering. Leder du efter en mere traditionel tilgang til bryllupsbilleder? Eller foretrækker du en masse oprigtige skud, hvor personer kan ikke engang ved, at han eller hun bliver fotograferet? Kan du bedst lide glamour tilgangen og mode fotografering? Foretrækker du en fotograf, der kombinerer alle disse stilarter (en freestyle eller fotoreportage bryllupsfotograf)?
 • Bestem jer for hvilket niveau af service, i ønsker fra jeres bryllupsfotograf. Måske behøver du kun billeder fra kirken, så kan 1-3 timers fotografering være nok for dig. Andre par måske foretrækker en komplet pakke, der indeholder fra forberedelsen om morgenen til brudevalsen er danset om natten.
 • Beslut jer for hvor mange billeder i gerne vil have fra jeres bryllupsfest. Nogle fotografer leverer under 100 billeder fra jeres bryllupsdag med i prisen. Andre fotografer leverer tusindvis af billeder
 • Hvad er jeres budget for fotograferingen? Vælg fotograf med hjertet, der er mange tilbud, men billederne bør tale.
 • Sørg for fotografen leverer jeres bryllupsbilleder digitalt, så i selv kan efter bestille alle de billeder i ønsker jer, uden ekstra betaling.
 • Støvsug internettet med søgninger under ordene bryllupsfotograf, bryllupsfoto, bryllupsfotografering etc, og se hvad der tilbyder sig på nettet.
 • Se altid HELE billedserier fra en bryllupsfotograf, aldrig kun enkelte billeder. Det er hele serierne der viser hvilket niveau den enkelte fotograf har.
 • Lav en liste over de fotografer i finder interessante og sammenlign så billedernes forskellighed, bredde og kreativitet.
 • Kig på de forskellige bryllupspakker fotograferne tilbyder, sikrer jer i får mange billeder og selvfølgelig digitale filer
 • Vær opmærksom på at de dygtige fotografer kan være booket lang tid i forvejen.
 • Din fotograf er nøglen til nogle af de største minder i livet, og livet kan ikke laves om.

Husk: Jeres bryllup er en unik og smuk begivenhed. Omgivet af familien, vennerne og gode relationer, en dag i aldrig glemmer. Den store dag med de mange planlagte detaljer. Tusindvis af kroner brugt på brudekjolen, make-up, bryllupsfesten, pynt, transport, mad og drikke osv. Så er det dumt at spare på en dygtig bryllupsfotograf, der sikrer jer minder for livet og minder i ikke bør gå på kompromis med når i skal planlægge jeres livs store dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *